redogjorde

Synonymer till redogjorde

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till redogjorde.

Motsatsord till redogjorde

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till redogjorde.

Vad betyder redogjorde?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur redogjorde används i svenska tidningar

  1. Åklagaren Daniel Sunesson redogjorde i sin sakframställan för skälen till varför han anser att Cissi Wallin ska dömas för grovt förtal.
  2. Under en presskonferens redogjorde polisen för läget.
  3. ”Tidigare i veckan redogjorde Rikspolischefen för att nya budgetomfördelningar kommer göras för att stärka myndighetens förmåga att utreda och bekämpa sprängningarna.
  4. Recipharm, kontraktstillverkare inom läkemedelsindustrin, redogjorde för rejäl resultat– och omsättningsökning i tredje kvartalet och stod ut bland rapporterna för de mindre bolagen.
  5. Han redogjorde för sin barndom, hur hamnade på den kriminella banan och sitt hat mot människor med utländsk bakgrund.
  6. Åklagaren Hans–Jörgen Hanström redogjorde på förmiddagen för hur Akilov på morgonen den 7 april troligen lyssnade på ett tal med IS–propaganda via sin telefon.
  7. Nordkoreas statliga nyhetsbyrå KCNA beskriver att Kim Yo–Jong "artigt" lämnade över brevet, samt redogjorde för Kim Jong–Uns "avsikter" – utan att gå in på vad dessa innebär.
  8. Han redogjorde i riksdagen för hur partiets politik ska se ut de kommande fyra åren.
  9. Så uttryckte sig premiärminister Leo Varadkar när han under en presskonferens redogjorde för hur tusentals irländska kvinnor reser utomlands eller använder tabletter för att avsluta sina graviditeter varje år.
  10. Norlén blev inte "otroligt överraskad" av det som Säpos generaldirektör Anders Thornberg redogjorde för under den över två timmar långa utfrågningen i Konstitutionsutskottet, bakom stängda dörrar.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av redogjorde

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.