redogjort

Se även redogör.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av redogjort och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till redogjort

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till redogjort.

Motsatsord till redogjort

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till redogjort.

Vad betyder redogjort?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av redogjort.

Böjningar av redogjort

 1. redogjort

Exempel på hur ordet redogjort kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet redogjort används i svenska tidningar

 1. Polisen har ännu inte redogjort för vilka uppgifter som lett till misstanken om terrorbrott.
 2. Misstankarna föranledde ett handelsstopp under tisdagens börshandel, som har hävts sedan Fingerprint Cards i ett pressmeddelande redogjort för vilken information det var bolaget hade spridit till analytiker i måndags.
 3. Några timmar tidigare hade han redogjort för innehållet i tullbeslutet under ett regeringssammanträde som direktsändes av bland andra nyhetsbyrån Reuters.
 4. Expressen har i en rad artiklar redogjort för hur Google tillåter det högerextrema nätverket Granskning Sverige att – via videotjänsten Youtube – sprida trakasserier och upphovsrättsskyddat material.
 5. Ambassadör Anders Lidén har i DN redogjort hur han tryckt upp utredningen på 44 sidor plus bilagor.
 6. Patria har i en rapport till Finlands regering redogjort för kontakterna med den avlidne.
 7. Utöver de argument jag redogjort för tidigare tycker jag inte att vi ska publicera spekulationer och undersökningarna är inte verifierad fakta.
 8. Norled konstaterar att företaget redogjort för bränslets klimatpåverkan, både från produktion, transport till Norleds tankanläggningar och fram till användningen ombord på snabbfärjorna.
 9. Rådin har redogjort för den dråpliga händelsekedjan på sin blogg.
 10. Bolaget har redogjort för vad de gjort för att förbättra läget.
 11. Vargö hade gärna fått resonera mer och redogjort mindre, men hans vilja att vidga våra vyer och göra världen mer begriplig är värd all respekt.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till redogjort är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.