respekterad

Synonymer till respekterad

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till respekterad.

Motsatsord till respekterad

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till respekterad.

Vad betyder respekterad?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur respekterad används i svenska tidningar

  1. – Jonas Sjöstedt är populär och respekterad långt utanför partiets gränser.
  2. EU–kommissionens ordförande Ursula von der Leyen sa när hon presenterat Johanssons område att S–ministern är högt respekterad inom området.
  3. Det bevisar också att svensk teknologinivå är mycket hög och att Saabs ställning är mycket respekterad, sade försvarsminister Peter Hultqvist (S) till TT när beskedet om ordern kom den 28 september.
  4. Det bevisar också att svensk teknologinivå är mycket hög och att Saabs ställning är mycket respekterad, säger han till TT.
  5. Det bevisar också att svensk teknologinivå är mycket hög inom det här området och att Saabs ställning är mycket respekterad, säger han till TT.
  6. Han var högt respekterad för att i sin roll som generalsekreterare 1997–2006 ha lett FN till en mer aktiv roll i världspolitiken.
  7. Uppskattad och respekterad av alla politiker oavsett partifärg.
  8. – Med Hamrén kändes det som att om man gick tillbaka till allsvenskan så stängdes dörrarna, Janne Andersson har ganska bra koll på allsvenskan och vet hur respekterad den är, det gäller bara att prestera.
  9. Många av dem publicerar samma ledartext som kommunistpartiets officiella tidning, där Xi Jinping beskrivs som landets "rorsman" och en ledare som är "älskad och respekterad av folket".
  10. Och trots att fina förlaget tagit kontakt och var intresserade – redan innan jag skrivit min bok – verkade det som om det bästa för barnen skulle vara om jag försökte bli respekterad genom att göra matlådor och väva skoband i stället.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av respekterad

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.