så sent som

Synonymer till så sent som

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till så sent som.

Motsatsord till så sent som

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till så sent som.

Vad betyder så sent som?

 1. först

Exempel på hur så sent som används i svenska tidningar

 1. – En extra ändringsbudget som vi lägger i samband med vårpropositionen är något man vill avsluta så sent som möjligt.
 2. – I dag tycker jag att det var fel att vi genomförde den typen av transaktioner, sade han till den danska tidningen Finans så sent som i förra veckan.
 3. – Jag har så sent som i dag träffat fyra av arbetstagarrepresentanterna i styrelsen.
 4. – Men samtidigt, så sent som för en halvtimme sedan fick jag ett meddelande om att mitt huvud ska rulla väldigt snart.
 5. – Migrationsminister Hélene Fritzon uttalade sig så sent som i höstas tydligt emot allt detta och sade att det inte vore en bra politik, och nu gör man en 180–gradig sväng.
 6. – Allt hade varit annorlunda om de inte hade blockerat mig från att kandidera ordentligt, sa Silvio Berlusconi i ett videoklipp så sent som på tisdagen.
 7. ”Nu pågår det en debatt där många republikaner påminner om handelshindret på stål och aluminium som man provade så sent som 2002 och som fick ödesdigra konsekvenser för annan industri i USA.
 8. "Klockkungen" Filip Tysander grundade klockföretaget Daniel Wellington så sent som 2011 och affärerna, med billig tillverkning i Kina och höga vinstmarginaler, har gått lysande.
 9. – Vi ska bygga muren, lovade Trump så sent som på måndagen inför anhängare i Nashville i Tennessee.
 10. – Den här köpte jag på en snäckmässa så sent som i går, den är från Filippinerna, säger han och visar en helt lila liten snäcka.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av så sent som

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.