Synonymer till Sahlin

Sahlin kan beskrivas som ”ett efternamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Sahlin samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Sahlin

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Sahlin.

Vad är motsatsen till Sahlin?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Sahlin.

Vad betyder Sahlin?

 1. ett efternamn

Hur kan ordet Sahlin användas?

Det saknas exempel på hur Sahlin kan användas.

Hur används ordet Sahlin i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Sahlin används i vanlig text.

 1. Fredrik Sahlin är inte imponerad av Steven Spielbergs filmiska memoarer.
 2. ” Fredrik Sahlin om niofaldigt Oscars–nominerade doldisen ”The Banshees of Inisherin”.
 3. – Östlund är ett ostoppbart framgångståg, säger Kulturnyheternas Fredrik Sahlin.
 4. Under måndagskvällen gick årets Guldbaggegala av stapeln och förhandsfavoriten Ruben Östlund regerade, men det blev även revansch för Tarik Saleh, skriver Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin.
 5. Mona Sahlin var däremot rökt.
 6. ”En dynamisk mix av klassisk film noir och aktuellt politiskt drama”, skriver Fredrik Sahlin om regissören Tarik Salehs redan Cannes–hyllade drama som ikväll inviger Stockholms filmfestival.
 7. Däribland Fredrik Reinfeldt, Robert Aschberg, Mona Sahlin och Antje Jackelén.
 8. Bland personerna som nämns som måltavlor finns bland annat Sveriges före detta statsminister Fredrik Reinfeldt och före detta S–ledaren Mona Sahlin.
 9. Kulturnyheternas kritiker Fredrik Sahlin gav filmen 4 av 5 i betyg och beskrev filmen som en episk, vacker och sinnrik berättelse om manliga normer och ensamhet.
 10. ”Shake it X 3” av Tove Sahlin.
 11. Av den anledningen har Bengt Sahlin, arbetsmiljöchef på Kvarnberget och anställd av AGN Haga, beställt säkerhetsskrifter på flera språk.
 12. – Det är uppenbart att detta minskar Erdogans chanser att vinna ett demokratiskt val, säger Turkietkännaren Michael Sahlin.
 13. I maj 2016 avslöjades Mona Sahlin med att ha skrivit osanna löneintyg till sin före detta livvakt och runt nyheten stod en svärm av rykten och obesvarade frågor.
 14. Sven Wollter var en skådespelare som var yrkesaktiv fram till sin död vid 86 års ålder, men Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin kommer främst att minnas honom som en av det krimtunga Sveriges bästa filmsnutar.
 15. Den dåvarande ansvariga ministern, Mona Sahlin (S), reste till Finland och Estland, men fick inget stöd och den svenska regeringen beslutade återigen att inte bärga.
 16. Som åttaåring behövde Elisia Sahlin, 18, från Sjuntorp i Trollhättans kommun kissa mycket, dricka mycket, var ofta arg och gick ner i vikt.
 17. Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin beskriver filmen som en klasskamp serverad som en smocka.
 18. A Hidden Life – skriver Fredrik Sahlin, lever upp till dom – som alltid hos Malick –  högt ställda pretentionerna och är som en moralfilosofisk Sound of music, utan musik.
 19. Resultatet är en pulserande framåtrörelse med hårdslående social närvaro – som aldrig ens är i närheten att plocka upp något plakat, tycker Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin.
 20. Fredrik Sahlin gillar den av många kritiserade komedin Jojo Rabbit.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet Sahlin

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet Sahlin.

Bild med texten Sahlin