Synonymer till samarbetspartner

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av samarbetspartner samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till samarbetspartner

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till samarbetspartner.

Vad är motsatsen till samarbetspartner?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till samarbetspartner.

Vad betyder samarbetspartner?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av samarbetspartner.

Hur böjs samarbetspartner?

 1. samarbetspartner
 2. samarbetspartners

Hur kan ordet samarbetspartner användas?

Det saknas exempel på hur samarbetspartner kan användas.

Hur används ordet samarbetspartner i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet samarbetspartner används i vanlig text.

 1. Att det måste hålla till varje pris för att framstå som en trovärdig samarbetspartner.
 2. Samtidigt får myndighetens viktigaste samarbetspartner, bland annat polisen och civilförsvaret, utökade resurser.
 3. – Vi vill använda våra metoder för alla problem som förekommer i industri–Sverige och letar därför efter samarbetspartners inom så många olika typer av industrier som möjligt.
 4. Efter många års arbete har högskolan hunnit bygga upp ett stort nätverk av tunga samarbetspartners.
 5. KTH, KI (Karolina Institutet) och Uppsala universitet är viktiga samarbetspartners i detta projekt vilket gör att man räknar med att kunna sälja hundratals maskiner i forskningssyfte bara i Stockholmsområdet.
 6. Projektet omfattar 60 miljoner kronor under fyra år och en viktig samarbetspartner är den sociala mediejätten Facebook.
 7. En utmaning för Everdrone med samarbetspartner är att visa att tekniken är tillräckligt säker.
 8. Toyota är uppenbarligen fast beslutna om att etablera sig i segmentet vätgasdrivna transportfordon, och för ändamålet har man flera samarbetspartners.
 9. Sedan erkännandet för polis, och en efterföljande offentlig ursäkt i TV4, har Paolo Roberto förlorat en rad uppdrag och tidigare samarbetspartners har tagit avstånd från honom.
 10. Hittills har Tesla inte producerat några egna celler (åtminstone inte i större skala) utan köpt in dem från samarbetspartners.
 11. ”Tillsammans med våra samarbetspartners så vill vi visa att vi finns där för supportrar och friidrottare, även i svåra tider.
 12. I projektet arbetar alla samarbetspartners tillsammans för att göra Tamarinden så klimatsmart, och samtidigt så attraktivt för potentiella boende, som möjligt.
 13. Förra året delade Vetenskapsakademien och dess samarbetspartners ut totalt 455 miljoner kronor till olika forskningsprojekt, vilket utgör en viktig grund inte minst för unga forskare.
 14. O–ringen är ett av Sveriges allra största idrottsevenemang och arrangörer, samarbetspartners och deltagare måste i rimlig tid få veta om tävlingarna blir av eller inte.
 15. Den som har flest globes när veckan är slut vinner utöver äran att Gonna donerar en summa pengar till den aktuella veckans samarbetspartner i vinnarens namn.
 16. – Jag hoppas att det här gör så att fler upptäcker vår fantastiska idrott och även att fler samarbetspartner upptäcker oss, så att förutsättningarna för Tove och våra andra landslagslöpare förbättras, säger han.
 17. Det här är bara början av en resa att bli världens största samarbetspartner inom välmående, och jag är inspirerad av vilken potential vi har, säger Mindy Grossman, President och Chief Executive Officer på WW i ett pressmeddelande.
 18. Charlotte Kalla har lovat att skänka alla prispengar från OS till sin nya samarbetspartner Bris.
 19. Det är första gången som Sarkozy hörs i utredningen, och det är flera veckor efter det att hans tidigare samarbetspartner Alexandre Djouhri greps i London och senare släpptes mot borgen.
 20. Regeringen har valt att se Kastrup som en "tuff konkurrent" i stället för en samarbetspartner eller ens en resurs för södra Sverige.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?