Synonymer till samarbetspartner

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av samarbetspartner samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till samarbetspartner

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till samarbetspartner.

Vad är motsatsen till samarbetspartner?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till samarbetspartner.

Vad betyder samarbetspartner?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av samarbetspartner.

Hur kan ordet samarbetspartner användas?

Det saknas exempel på hur samarbetspartner kan användas.

Hur används ordet samarbetspartner i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet samarbetspartner används i vanlig text.

 1. Och inte minst vill AI Sweden underlätta för den som vill hitta en samarbetspartner.
 2. Märkningen skrämmer bort såväl samarbetspartners som källor och har gjort det svårare för många journalister att utföra sitt arbete.
 3. I texten betonas det hur viktigt FN är för Sverige som samarbetspartner i humanitära frågor, fattigdomsbekämpning, klimatförändringar och hållbarhet, jämställdhet samt folkrätt och mänskliga rättigheter.
 4. I och med förvärvet kommer nya kunddialoger att öppnas upp i Danmark, och Solita Sverige kommer att fortsätta att bistå med kompletterande kompetenser för att Solita Danmark skall vara en så stark samarbetspartner som möjligt.
 5. Den närmaste veckan arbetade hundratals på Coop och deras samarbetspartners dygnet runt med att återställa systemen.
 6. Att det måste hålla till varje pris för att framstå som en trovärdig samarbetspartner.
 7. Samtidigt får myndighetens viktigaste samarbetspartner, bland annat polisen och civilförsvaret, utökade resurser.
 8. – Vi vill använda våra metoder för alla problem som förekommer i industri–Sverige och letar därför efter samarbetspartners inom så många olika typer av industrier som möjligt.
 9. Efter många års arbete har högskolan hunnit bygga upp ett stort nätverk av tunga samarbetspartners.
 10. KTH, KI (Karolina Institutet) och Uppsala universitet är viktiga samarbetspartners i detta projekt vilket gör att man räknar med att kunna sälja hundratals maskiner i forskningssyfte bara i Stockholmsområdet.
 11. Projektet omfattar 60 miljoner kronor under fyra år och en viktig samarbetspartner är den sociala mediejätten Facebook.
 12. En utmaning för Everdrone med samarbetspartner är att visa att tekniken är tillräckligt säker.
 13. Toyota är uppenbarligen fast beslutna om att etablera sig i segmentet vätgasdrivna transportfordon, och för ändamålet har man flera samarbetspartners.
 14. Sedan erkännandet för polis, och en efterföljande offentlig ursäkt i TV4, har Paolo Roberto förlorat en rad uppdrag och tidigare samarbetspartners har tagit avstånd från honom.
 15. Hittills har Tesla inte producerat några egna celler (åtminstone inte i större skala) utan köpt in dem från samarbetspartners.
 16. ”Tillsammans med våra samarbetspartners så vill vi visa att vi finns där för supportrar och friidrottare, även i svåra tider.
 17. I projektet arbetar alla samarbetspartners tillsammans för att göra Tamarinden så klimatsmart, och samtidigt så attraktivt för potentiella boende, som möjligt.
 18. Förra året delade Vetenskapsakademien och dess samarbetspartners ut totalt 455 miljoner kronor till olika forskningsprojekt, vilket utgör en viktig grund inte minst för unga forskare.
 19. O–ringen är ett av Sveriges allra största idrottsevenemang och arrangörer, samarbetspartners och deltagare måste i rimlig tid få veta om tävlingarna blir av eller inte.
 20. Den som har flest globes när veckan är slut vinner utöver äran att Gonna donerar en summa pengar till den aktuella veckans samarbetspartner i vinnarens namn.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet samarbetspartner

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet samarbetspartner.

Bild med texten samarbetspartner