silvermedaljör

Synonymer till silvermedaljör

tvåa

Motsatsord till silvermedaljör

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till silvermedaljör.

Vad betyder silvermedaljör?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur silvermedaljör används i svenska tidningar

  1. En lättare förkylning satte stopp för Sebastian Samuelsson, silvermedaljör i jaktstart, i dagens mixedstafett i Pyeongchang.
  2. Bäst av i kvalet av de svenska herrarna var Teodor Peterson, silvermedaljör i sprint vid OS i Sotji 2014, som kom femma.
  3. Nu fick hon se Sebastian Samuelsson, som gick ut som nummer 14 i jaktstarten, spurta in som silvermedaljör bakom suveräne fransmannen Martin Fourcade.
  4. Medan den inte oväntade guldmedaljören i den olympiska jaktstarten, fransmannen Martin Fourcade, lämnade målområdet stod en långhårig, lycklig och leende silvermedaljör kvar och njöt av det han kallade sin "bästa dag på jobbet hittills".
  5. Mathias Fredriksson, silvermedaljör i VM i Lahtis 2001 på 15 kilometer.
  6. Jens Burman, som blev U23–världsmästare på 15 km i klassisk stil 2016, och Oskar Svensson, silvermedaljör i sprint i junior–VM 2014, hänger inte alls med.
  7. Efter det loppet var det en besviken silvermedaljör som klev upp ur bassängen.
  8. Cyklisten Emma Johansson, silvermedaljör för andra gången och en av få som var kvar i den svenska truppen, bar den svenska fanan.
  9. Elin Johansson är rankad tvåa i världen i –67 kilo, har tippats som silvermedaljör av det stora amerikanska sportmagasinet Sports Illustrated och som medaljör av sportstatistikföretaget Infostrada/Gracenote.
  10. Men det krävdes målfoto för att se att Ferry Weertman, EM–guldmedaljör 2014 och silvermedaljör på VM i fjol, var bara aningen före greken Spiros Gianniotis i mål.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av silvermedaljör

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är tvåa en synonym till silvermedaljör. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.