Synonymer till Simonsson

Simonsson kan beskrivas som ”ett efternamn”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Simonsson samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Simonsson

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Simonsson.

Vad är motsatsen till Simonsson?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Simonsson.

Vad betyder Simonsson?

 1. ett efternamn

Hur kan ordet Simonsson användas?

Det saknas exempel på hur Simonsson kan användas.

Hur används ordet Simonsson i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Simonsson används i vanlig text.

 1. Samtliga häktas som misstänkta på sannolika skäl, säger Robin Simonsson, presstalesperson vid Åklagarmyndigheten, till TT.
 2. Under året har ett flertal fotbollsprofiler dött, som Diego Maradona, Jackie Charlton, Paolo Rossi, Agne Simonsson och svenske förbundsledaren Lars–Åke Lagrell.
 3. Att JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Déman), Therése Lindgren samt Jocke och Jonna Lundell toppar Maktbarometern i år igen är rätt väntat.
 4. – De ska förhöras vidare i morgon (söndag), säger Robin Simonsson vid Åklagarmyndighetens pressjour, till TT.
 5. Beatrice Simonsson är full av entusiasm när hon kliver ut i sommarblåsten och visar oss ut på parkeringen vid biltillverkaren Polestars huvudkontor.
 6. – Man har hållit förhör och ska fortsätta att hålla förhör och kontrollera uppgifter mot varandra, säger Robin Simonsson på Åklagarmyndighetens presstjänst.
 7. I klippet ovan ger stenexperten Helen Simonsson sina tips på gravvård.
 8. – En är på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel, grovt olaga hot och olaga frihetsberövande, säger Robin Simonsson vid Åklagarmyndighetens presstjänst till TT.
 9. – Bussen har gått in i mitträcket så den står lite dumt till i väntan på bärgning, säger Jörgen Simonsson på Räddningstjänsten i Södra Bohuslän.
 10. Men vi lyckades få ut honom och han ska vara oskadd, säger Jörgen Simonsson, insatsledare på Södra Bohusläns räddningstjänstförbund.
 11. – Det är en förvaringshall för båtar och husvagnar, på cirka 20 gånger 15 meter, som har totalförstörts med allt innehåll, Jörgen Simonsson, insatsledare vid Södra Bohusläns räddningstjänstförbund.
 12. Efter bröderna Elias och Mikael Ymers singelförluster på fredagen var dubbelparet Fred Simonsson och Isak Arvidsson tvunget att vinna för att hålla liv i Davis Cup–mötet med Nederländerna i Båstad.
 13. Efter bröderna Elias och Mikael Ymers singelförluster på fredagen var dubbelparet Fred Simonsson och Isak Arvidsson tvunget att vinna för att hålla liv i matchen.
 14. Bröderna Elias och Mikael Ymer är nominerade tillsammans med den tänka dubbeluppställningen Isak Arvidsson och Fred Simonsson, som vunnit två titlar på challengetouren i år.
 15. Stig–Olof Simonsson, som givit bolaget sitt namn, var länge involverad i Systeam, men själva bolaget Simonssongruppen grundades först 2007.
 16. Ägare och namngivare till den gruppen är Stig–Olof Simonsson, som var en av grundarna till Systeam, där han även verkade som styrelseledamot fram till dess att Ergogroup Systeam fusionerades med EDB och sedermera skapade det som idag är Evry.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?

Bild till ordet Simonsson

Använd gärna bilden nedan om du vill länka till denna sida om ordet Simonsson.

Bild med texten Simonsson