skriftligen

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skriftligen och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till skriftligen

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till skriftligen.

Motsatsord till skriftligen

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till skriftligen.

Vad betyder skriftligen?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av skriftligen.

Böjningar av skriftligen

 1. skriftligen

Exempel på hur ordet skriftligen kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet skriftligen används i svenska tidningar

 1. Myndigheten informerade Iran Air både muntligen och skriftligen om sitt beslut.
 2. Resultatet av denna analys sammanställs och dokumenteras enligt ISO11011, och rapporten presenteras både skriftligen och muntligen på plats hos beställaren.
 3. Om parterna blir överens ska försäljaren skicka anbudet skriftligen och köparen ska svara skriftligen.
 4. Inte ens sedan kommitténs republikanske ordförande Devin Nunes skriftligen krävt att Bannon skulle svara svarade Bannon på många av frågorna.
 5. ”SF Pension har inte informerat konsumenten om att avtal ingås först då konsumenten skriftligen accepterar bolagets anbud.
 6. Dialects nuvarande vd Bodil Prising har avböjt intervju, men kommenterar skriftligen till SVT Nyheter att rekonstruktionsplanerna godkänts av myndigheterna, samt att en del av pengarna ska betalas tillbaka i ett senare skede.
 7. Oncology Venture har på förhand skriftligen avtalat om teckningsförbindelser om totalt cirka 15,8 miljoner kronor och garantiteckning om totalt cirka 20,9 miljoner kronor.
 8. Alex Ryssholm må testa föreningsdemokratins yttersta gränser men det ger ingen supporterförening eller enskild supporter rätt att skriftligen önska sätta honom på tåget till Gulag.
 9. Patrick Dickens har just kastats ut från Namibia, skriftligen stämplad som ett hot mot landets säkerhet.
 10. Ett förlåt kom skriftligen i juni från Erdogan och Putin var en av de första utländska kollegerna som ringde till Erdogan efter försöket till militärkupp i juli.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till skriftligen är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.