snarlika

Vi hittade en synonym till snarlika. Ordet snarlika är synonymt med liknande.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av snarlika samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till snarlika?

 1. liknande

Vad är motsatsen till snarlika?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till snarlika.

Vad betyder snarlika?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av snarlika.

Hur böjs ordet snarlika?

 1. snarlika

Hur kan ordet ordet snarlika användas?

Det saknas exempel.

Hur används ordet ordet snarlika i svenska tidningar?

 1. Den som talar emot globalisering idag riskerar att tas för extremhöger, då det snarlika ordet globalister kommit att beteckna all form av internationellt samarbete, invandring och intresse för världen.
 2. Det är ingen slump att många kommunsajter är snarlika i såväl funktion som utformning – de har ju samma uppdrag allihop, nämligen att guida invånarna till den information eller tjänst som eftersöks.
 3. För det andra innebär framgången vid Biontech och Pfizer att chanserna har ökat för att andra, snarlika vaccinkandidater ska kunna gå vidare.
 4. Efter ett par snarlika modeller verkar Apple nu på väg att göra ett rejält omtag i designen av telefonen, åtminstone om man ska tro den ofta träffsäkra analytikern Ming–Chi Kuo på TF International Securities.
 5. En låt med det snarlika namnet ”Blueberry Fweigo” av den okända ”artisten” 73bands gick på dess releasedag (27/12) direkt in i toppskiktet på den amerikanska topplistan Viral 50.
 6. I den andra perioden skulle sedan två snarlika mål vända matchen till bortalagets fördel.
 7. De olika S20–mobilerna är snarlika till utseendet, med maximalt med skärmyta på framsidan och ett pyttelitet hål centrerat i mitten för selfiekameran.
 8. Dessa gamla Puss–kamrater använder sig även av snarlika, tecknade damfigurer och kollagetekniken.
 9. Arrangemangen är snarlika men snyggare, Patti Scialfa sjunger på några låtar.
 10. Orden är snarlika de iakttagelser som statsvetarprofessorn Peter Esaiasson gjort i den nyutkomna boken “Förorten” som handlar om Hjällbo och Bergsjön (Timbro förlag).
 11. För fem år sedan kom en annan utredning med snarlika förslag, men den dåvarande regeringen gick inte vidare med dem.
 12. Jag har aldrig studerat musik och mina sånger har också en tendens att låta snarlika.
 13. Men om Mastercards system nu skulle lägga av har jag två snarlika kort som fungerar lika dåligt, tack vare att banken har bestämt det åt mig.
 14. Klädmärket Zara har fått kritik för en barntröja som påminde om fängelseuniformer under Förintelsen, och spanska Mango sålde en blus med blixtar på som var mycket snarlika Hitlerregimens SS–logotyp.
 15. Det är inte ovanligt att det dyker upp snarlika sidor.
 16. Filmens prolog och epilog är snarlika, men ändå inte riktigt.
 17. Men mejl från mars 2014 mellan Apples rådgivare och juristbyrån med det snarlika namnet Appleby, som paradisläckan delvis kommer ifrån, visar något annat.
 18. Men det räcker gott att bocka av en del tecken på snarlika mekanismer för att känna oron växa.
 19. Enheten är än så länge namnlös men specifikationerna är snarlika ett annat Sony–flaggskepp, mobilen Xperia X Performace.
 20. Söker man ett filmiskt uttryck för Elders verklighet har man mer utbyte av Robin Campillos storymässigt snarlika ”Eastern boys”.


Mer information om snarlika och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är liknande en synonym till snarlika. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.