stilren

Stilren är synonymt med smakfull och elegant.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av stilren och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till stilren

elegant, smakfull

Motsatsord till stilren

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till stilren.

Vad betyder stilren?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av stilren.

Böjningar av stilren

  1. stilren

Exempel på hur ordet stilren kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet stilren används i svenska tidningar

  1. Företaget Katja of Sweden startade hon 1950 ihop med sin amerikanske make Rod Geiger och blev internationellt känd för en skandinaviskt stilren men samtidigt bekväm design.
  2. Matsalen är stor men modern och stilren med stora fönstren ut mot Saltsjön genom vilka det är mysigt att se höstens väder.
  3. Jag tycker det finns ett värde i att ha ett levande hem med en stabil och stilren bas kompletterat av mer utbytbara delar som kan anpassas efter humör och årstid, säger Jesper Laursen, som även syns i Fastighetsbyråns serie Hemstylisterna.
  4. Body Cardio har en stilren och nätt design och det är inte mycket som skvallrar om tekniken som finns inuti.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till stilren är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är smakfull en synonym till stilren. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.