streamingtjänst

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av streamingtjänst och se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Synonymer till streamingtjänst

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till streamingtjänst.

Motsatsord till streamingtjänst

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till streamingtjänst.

Vad betyder streamingtjänst?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av streamingtjänst.

Böjningar av streamingtjänst

  1. streamingtjänst
  2. streamingtjänster

Exempel på hur ordet streamingtjänst kan användas

Det saknas exempel.

Exempel på hur ordet streamingtjänst används i svenska tidningar

  1. Tv–kanaler och streamingtjänster flödar över av verklighetsbaserade dramaserier, dramadokumentärer, reality–shower och dokumentärer.
  2. Projektet var ett av Stan Lees sista innan hans bortgång i slutet av 2018, och kommer ha premiär 2021 på Amazons streamingtjänst Amazon Prime.
  3. Enligt ett pressmeddelande riktar sig Bonnier Publications nya streamingtjänst Docma till de som är intresserade av vetenskap och historia.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till streamingtjänst är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.