styrkt

Synonymer till styrkt

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till styrkt.

Motsatsord till styrkt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till styrkt.

Vad betyder styrkt?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur styrkt används i svenska tidningar

  1. Tingsrätten, och senare hovrätten, fann det styrkt genom polisens rekonstruktion och vittnesuppgifter från en kvinna som också befann sig i lägenheten, att mannen hade blivit dränkt.
  2. Det viktigaste skälet till det är att nuvarande lag och domstolsutslag, enligt Migrationsverket, säger att en person som vill ha ett tillfälligt uppehållstillstånd måste ha styrkt sin identitet för att komma ifråga.
  3. – Om man påträffar en så pass ung människa som honom, liggande död under de här omständigheterna ute i skogen, då ska man alltid misstänka brott tills motsatsen är styrkt, säger tidigare Palmeutredaren Sonny Björk, som tittat närmare på fallet.
  4. De kan anse att det inte är tillräckligt styrkt.
  5. Det viktigaste skälet till det är att lagen och domstolsutslag, enligt verket, säger att en person som vill ha ett tillfälligt uppehållstillstånd måste ha styrkt sin identitet för att komma ifråga.
  6. I domen skriver hovrätten att det inte är styrkt att bebisen – innan larmsamtalet till 112 –  ”visade ett sådant mående” att föräldrarna borde ha dragit slutsatsen att barnet svävade i livsfara.
  7. Det är dock inte styrkt att han själv ska ha tagit äggen från fågelbon, enligt ett pressmeddelande från tingsrätten.
  8. Mot bakgrund av det är inte åtalet styrkt, skriver hans advokat Carla Pantzar till Svea hovrätt.
  9. – Vi yrkar fortfarande på att samtliga ska dömas för mord, men finner rätten inte att uppsåt är styrkt så har vi alternativyrkat på vållande till annans död, grovt brott och synnerligen grov misshandel.
  10. Under tingsrättsförhandlingen krävde också 42–åringens försvarare att hans klient omedelbart skulle försättas på fri fot, eftersom brottet ej ansågs styrkt.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av styrkt

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.