Synonymer till Sundberg

Sundberg kan beskrivas som ”stadsdel i Helsingfors”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av Sundberg samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Alla synonymer till Sundberg

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till Sundberg.

Vad är motsatsen till Sundberg?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till Sundberg.

Vad betyder Sundberg?

 1. stadsdel i Helsingfors

Hur böjs Sundberg?

 1. Sundberg
 2. sundbergs

Hur kan ordet Sundberg användas?

Det saknas exempel på hur Sundberg kan användas.

Hur används ordet Sundberg i svenska tidningar?

Exemplen nedan är hämtade från svenska tidningar för att illustrera hur ordet Sundberg används i vanlig text.

 1. Därefter hittar Martin Petersson, Andreas Sundberg och jag ett rum för att spela in vår dagliga EM–podd, Fotbollskanalen On Tour.
 2. Som influencer väljer Sam Sundberg att specialisera sig på den smala modenischen techwear.
 3. Sist men inte minst har vi Ulf Sundberg, 76, och Maj–Lis Sundberg, 74, som dansar till sin egen version av “La cucaracha” för att få igång kroppen.
 4. Camilla Eriksson Sundberg, avdelningsordförande för Vårdförbundet Norrbotten, beskriver för SVT Norrbotten situationen på akuten i Gällivare som "kaotisk".
 5. Även Sonja Sundberg som bor i villaområdet såg delar av förloppet när planet var på väg att krascha.
 6. ”Vi måste självkritiskt konstatera att vi har varit otydliga och därför oroat många göteborgare i onödan”, sade styrelseordförande Anders Sundberg i pressmeddelandet.
 7. Hur har aborträtten blivit en så infekterad politisk fråga i USA? De amerikanska dokumentärskaparna Ricki Stern och Annie Sundberg undersöker frågan och granskar krafterna som försöker få aborträtten upphävd.
 8. Priset delas mellan författare och översättare, så Ingvild får dela med sin förläggare Nils Sundberg och med förre Grantaredaktören Stephen Farran–Lee som översatte den första novellen till tidskriften 2013.
 9. Det var dock Kristianstad som tog ledningen när Axel Sundberg gjorde mål efter drygt fem spelade minuter.
 10. Claes Sundberg Hybo, har avlidit i en ålder av 80 år.
 11. Att låta dem få visa nya sidor, det är ju det som är jättekul, säger Katrin Sundberg.
 12. Historien om Crazy Pictures börjar på allvar 2010 med den framgångsrika kortfilmsserien "Poesi för fiskar", där Christoffer Nordenrot, Magnus Sundberg och William Spetz syns i huvudrollerna.
 13. Cecilia Sundberg är inne på samma spår.
 14. Graham Potter valde att formera en stark startelva med bland annat Saman Ghoddos, Ken Sema, Dino Islamovic och Noah Sonko Sundberg på planen.
 15. Jacob Sundberg debuterar med en novellsamling om nio personer på anställningsintervju.
 16. Polisen har inte kunnat prata med personerna än eftersom de är väldigt chockade, enligt Rickard Sundberg, förundersökningsledare på polisen i Lycksele.
 17. – Det är en väldigt hög nivå på konstnärerna med namn som Per B Sundberg, Åsa Lindström och Mia E Göransson.
 18. Valberedningen föreslår omval av styrelseledamoten Anna Frick samt nyval av Anders Kemi, Trond Dale och Kerstin Sundberg som styrelseledamöter, för en mandattid som sträcker sig fram till slutet av nästa årsstämma.
 19. Östersund har under vinteruppehållet tappat Fouad Bachirou till Malmö FF men värvat mittbacken Noah Sonko Sundberg (AIK), mittfältaren Tesfaldet Tekie (inlånad från belgiska Gent) och anfallaren Dino Islamovic (Trelleborg) för Europa League–spel.
 20. Nu debuterar skribenten och affärsutvecklaren Jacob Sundberg med nio lättsamma noveller som rör sig kring just arbetsintervjun.


Vad är en synonym och ett motsatsord?

Ordet synonym kommer från de grekiska orden 'syn' (samman) och 'onoma' (namn). En synonym är alltså ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.

Du kanske också är intresserad av dessa ord?