synpunkter

Synonymer till synpunkter

åsikter

Motsatsord till synpunkter

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till synpunkter.

Vad betyder synpunkter?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur synpunkter används i svenska tidningar

  1. Vilket språk tornedalingar talade utanför skolan hade staten inga synpunkter på.
  2. – Vi har fått tillfälle att få framföra synpunkter på just energieffektivitet och det pågår diskussioner om lågtemperaturtest där värmesystem och räckvidd ingår.
  3. SCB uppger att man varit medveten om den bristande arbetsmiljön och lämnat synpunkter om antalet intervjuare per rum, värmen, samt behovet av skärmar för ljuddämpning och minskad överhörning.
  4. Det är lite märkligt, udda, att Grefab inte vill ta till sig revisionens synpunkter, säger Bokenstrand.
  5. Men i övrigt har vi inga synpunkter.
  6. Svenska tjänstemän upplever också i högre grad att deras synpunkter kring ledningsfrågor respekteras av ledningen – 54 procent mot bara 39 procent i Storbritannien och 31 procent i USA.
  7. Björklövens ledning har tagit del av föräldrarnas synpunkter.
  8. Det har genomförts en arkitekttävling, alla tävlingsbidrag ställdes ut i Tensta gymnasium, och tävlingsjuryn fick kontinuerligt inspel och synpunkter från Järvaborna.
  9. Dessutom har Kinas ambassadör bjudit in ett antal reportrar på bland annat Aftonbladet, Sveriges Television och Svenska Dagbladet till personliga möten och luncher där det framförts synpunkter på den journalistiska bevakningen.
  10. Han vill inte ge några synpunkter på vem som ska ta över partiet, utan säger att det är medlemmarna som ska avgöra – men att han kan se ”ett helt gäng” som skulle kunna ta över.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av synpunkter

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är åsikter en synonym till synpunkter. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.