till exempel

Vi hittade en synonym till till exempel. Frasen till exempel är synonymt med exempelvis.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av till exempel samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till till exempel?

 1. exempelvis

Vad är motsatsen till till exempel?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till till exempel.

Vad betyder till exempel?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av till exempel.

Hur böjs frasen till exempel?

 1. till exempel

Hur kan frasen frasen till exempel användas?

Det saknas exempel.

Hur används frasen frasen till exempel i svenska tidningar?

 1. – Basen kommer att säkerställa Kinas möjlighet att genomföra uppdrag, som till exempel eskort, fredsbevarande insatser och humanitär hjälp i Afrika och västra Asien.
 2. – Dessutom fick vi självklart också med oss en del spelmässiga tips från träningsmatchen, till exempel hur de ställer upp och agerar vid tekningar, som vi har med oss till den här matchen.
 3. –  Andra kommuner som tagit bort fjädrar ur sitt sortiment har till exempel tipsat om ullbollar och textilier, säger Elin Berg Mannebo till Göteborgs–Posten.
 4. – Den typen av investering hamnar inom samma grupp som andra investeringar i sektorer som är farliga för användaren, till exempel vapen eller tobak.
 5. När det gäller det politiska arbetet är det framför allt utrikespolitiken som ligger på presidentens bord, rent konkret i form av till exempel statsbesök.
 6. – Börjar man känna sig dålig ska man naturligtvis gå hem så fort som möjligt och hålla sig hemma tills man känner sig stabilt frisk, till exempel när man kan äta en hel måltid utan problem, säger Lena Sundqvist.
 7. Ge hunden något lugnande, antingen som veterinären skriver ut eller ett örtmedel, till exempel ett valerianapreparat.
 8. – Dels utbildning om hur man ska bete sig på ett säkert sätt, till exempel att säkerhetskopiera och inte gå på bedrägerier, dels att informera om etiskt beteende, till exempel att man inte ska ladda ner suspekta filer även om det är enkelt.
 9. ̶ Mycket av det värde som finns i företaget är kopplat till dokumentmallar och andra lösningar som hör till de processer vi jobbar med, till exempel för bygglov.
 10. – Assyrtiko har definitivt satt Grekland på vinkartan, och tack vare den har världen även upptäckt andra framstående grekiska druvor som till exempel xinomavro, säger Anders Olsson.


Mer information om till exempel och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är exempelvis en synonym till till exempel. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.