tonårsdotter

Synonymer till tonårsdotter

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till tonårsdotter.

Motsatsord till tonårsdotter

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till tonårsdotter.

Vad betyder tonårsdotter?

 1. dotter i tonåren

Exempel på hur tonårsdotter används i svenska tidningar

 1. Eller tonårsdottern i den sista novellen, som försöker hjälpa sina yngre syskon.
 2. En mor och tonårsdotter promenerar förbi under ett paraply.
 3. I juni 2015 uppdateras plötsligt det Facebook–konto som är gemensamt för Dee Dee Blancharde och hennes tonårsdotter Gypsy Rose Blancharde med de olycksbådande orden.
 4. Skrivandet och en mångårig önskan att få regissera har resulterat i "Lady Bird", en skildring av den turbulenta relationen mellan en tonårsdotter och hennes mamma i det tidiga 2000–talets Kalifornien.
 5. Lady Birds mamma spelas av Laurie Metcalf ("Roseanne"), en kämpande sjuksköterska som gör sitt bästa med den avståndstagande tonårsdottern, utan att lyckas.
 6. En mamma och pappa som sedan mitten av januari har suttit häktade, misstänkta för könsstympning och misshandel av sin tonårsdotter, har släppts på fri fot av Göteborgs tingsrätt.
 7. Huvudkaraktärerna i serien är Petter och Madde som bestämmer sig för att lämna storstadslivet i Stockholm med sin tonårsdotter och flytta till "Björkfjället" – Maddes uppväxtort.
 8. – Jag flyttar inte ifrån mina barn, de behöver flytta ifrån mig först, säger Hannah Bergstedt som har två tonårsdöttrar och står på valbar plats på riksdagslistan för Socialdemokraterna i Norrbotten.
 9. Intill står en familj – två tonårsdöttrar och en mamma – som säger sig representera ättlingar till de häxor som brändes på bål i Massachusetts i slutet av 1600–talet.
 10. Skulle du låta en tonårsdotter gå ensam hem från en fest i Malmö?.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av tonårsdotter

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.