trätt

Synonymer till trätt

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till trätt.

Motsatsord till trätt

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till trätt.

Vad betyder trätt?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur trätt används i svenska tidningar

  1. Trump har därmed lovat att "inte denna gång" höja tullarna från 10 till 25 procent på kinesiska varor för ett värde av 200 miljarder dollar (skulle trätt i kraft vid årsskiftet), i utbyte mot kinesiska köp från USA.
  2. Vid sidan av Blasey Ford har flera andra kvinnor trätt fram och berättat om sexuella trakasserier som de tillskriver den tilltänkte HD–domaren.
  3. På samma sätt resonerade Atlas Copcos Nordamerikachef Anders Hoberg, som undertecknad intervjuade vid fabriken i Detroit i början av april, innan stål– och aluminiumtullarna mot Europa trätt i kraft.
  4. Det är över 50 kvinnor som trätt fram och uppgett att Cosby har utnyttjat dem sexuellt.
  5. ”Pappa behövde egentligen bara ett par extra händer, men jag insåg snabbt att branschen var ’dörolig’ när jag trätt ihop ett antal galler och senare börjat sälja produkterna.
  6. Sedan tre år tillbaka arbetar jag med additiv tillverkning, även kallad 3D teknik, och har precis trätt in i rollen som chef för ett nytt team, som kommer att fokusera på designen för 3D–printing, säger Jenny.
  7. Mer än tio kvinnor har trätt fram och anklagat Trump för olämpligt sexuellt beteende under tiden innan han blev president.
  8. Kammarrätten bedömer dock inte att landslagsbolaget trätt in som avtalspartner i förhållande till det internationella förbundet, vilket både Skatteverket och förvaltningsrätten ansett.
  9. Men en del forskare anser att vi redan trätt in i antropocen, människans tidsålder.
  10. Inte heller några DNA–spår är säkrade, inga nya vittnen har trätt fram.
Källor

Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av trätt

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.