underhuggare

Synonymer till underhuggare

lakej

Motsatsord till underhuggare

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till underhuggare.

Vad betyder underhuggare?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur underhuggare används i svenska tidningar

  1. De nya uppgifterna har framkommit sedan Lev Parnas, en underhuggare till president Trumps personlige advokat Rudy Giuliani, åtalats och valt att vittna.
  2. Du minns väl Direktör Wall–Enberg från Jönssonligan? I den fjärde filmen om Jönssonligan från 1986 spelade Johannes Brost Järnarmen Manfred, Wall–Enbergs tystlåtna underhuggare.
  3. Syftet med att spränga det brittiska överhuset under öppningsceremonin den 5 november var att i ta kål på protestantiske kung Jakob I (James I) med underhuggare för att kunna sätta hans dotter Elisabet Stuart på tronen.
  4. Samspelet mellan Bjørnvik Grøders målinriktade berättariver och Ana Stanisics till en början hunsade underhuggare är föreställningens stora behållning och omvandlar franchisekonceptet till deras eget.
  5. Här modifierar du dina vapen, köper ny specialiserad utrustning och skickar ut underhuggare på uppdrag som belönar dig med mer erfarenhetspoäng eller resurser.
  6. EU har inte heller lyckats få tag på dem som organiserar smugglingen, utan griper underhuggare, hävdar de brittiska rapportförfattarna.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av underhuggare

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är lakej en synonym till underhuggare. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.