ung man

Vi hittade 2 synonymer till ung man. Frasen ung man är en synonym till yngling och kille.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ung man samt se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till ung man?

 1. kille
 2. yngling

Vad är motsatsen till ung man?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till ung man.

Vad betyder ung man?

Det saknas betydelser. Föreslå nya betydelser av ung man.

Hur böjs frasen ung man?

 1. ung man

Hur kan frasen frasen ung man användas?

Det saknas exempel.

Hur används frasen frasen ung man i svenska tidningar?

 1. Den bild Putin ville förmedla som nytillträdd ledare i Kreml är den av en ambitiös ung man som tidigt visste vad han ville, nämligen att bli KGB–agent.
 2. Akilov ska också ha uppgett att en ung man skulle ha planterat att utföra ett attentat ungefär vid samma tidpunkt som hans eget på Drottninggatan, men det dådet blev aldrig av.
 3. Den som åtalats för mordförsöket är en enligt egen uppgift 17–årig afghansk ung man från Iran med tidsbegränsat uppehållstillstånd i Sverige.
 4. Det var i slutet av augusti som polismannen Ted Eriksson angreps bakifrån av en ung man på Medborgarplatsen, och knivskars i nacken.
 5. En privatperson hade då hittat en livlös ung man inne på en offentlig toalett vid Järntorget i Örebro.
 6. En ung man blev bragd om livet på skoltid i skolans lokaler.
 7. David var en charmerande ung man som varannan tjej i gänget var småförälskad i och Ava var en outsider som precis flyttat till staden och sökte ett sammanhang.
 8. En ung man döms för grovt förtal och och ofredande.
 9. Efter att ha anmält otaliga hatbrott kom i våras den första domen för ofredande med hatbrottsmotiv efter att en ung man ropat ”jävla judar” efter rabbinen med familj.
 10. Det är sant att en asylsökande ung man i Tyskland nyligen gick till attack i vad som antas vara den Islamiska statens namn, och det kommer sannolikt att begås illdåd av asylsökande framöver.


Mer information om ung man och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är yngling en synonym till ung man. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.