ungdomlig

Vi hittade 2 synonymer till ungdomlig. Ordet ungdomlig är en synonym till grön och oerfaren och kan beskrivas som ”som ser ung ut”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ungdomlig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka synonymer finns till ungdomlig?

 1. grön
 2. oerfaren

Vad är motsatsen till ungdomlig?

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till ungdomlig.

Vad betyder ungdomlig?

 1. som ser ung ut

Hur böjs ordet ungdomlig?

 1. ungdomlig
 2. ungdomliga
 3. ungdomligare
 4. ungdomligast
 5. ungdomligaste
 6. ungdomlige
 7. ungdomligt

Hur kan ordet ordet ungdomlig användas?

 1. mormor är fortfarande väldigt ungdomlig

Hur används ordet ordet ungdomlig i svenska tidningar?

 1. Vinohrady är i dag väldigt propert men samtidigt lever en skön mix av lite ruffigare, ungdomliga fik, barer och restauranger här, plus ett av stans bästa hostels, Czechinn.
 2. – När resten av laget har haft väldigt hög anspänning och väldigt höga axlar så har Adam haft den här ungdomliga entusiasmen och naiviteten.
 3. Den kreativa frihet och ungdomliga, stökiga charm som karaktäriserar Ellen von Unwerths inflytelserika, tidiga modebilder blir som en hälsning från en annan, mindre medveten tid – när det samtidigt var betydligt högre i tak i modevärlden.
 4. Vilka drömmer då BMW om som köpare? ”Nya BMW X2 riktar sig framför allt till en ung och ungdomlig målgrupp i storstadsområden med en aktiv livsstil och som är ständigt uppkopplade.
 5. För även om generna till en viss del avgör hur vi åldras är det främst yttre faktorer som spelar in när det kommer till ett ungdomligt utseende.
 6. – Den är ungdomligt charmig, det är den.
 7. Jag ansåg i mitt ungdomliga oförstånd att jag inte behövde lära mig laga mat.
 8. Med ungdomlig entusiasm och jävlaranamma gör tjejerna en kommunfilm med sina mobiler.
 9. Inledningsvis kom också Timrå ut med den ungdomliga entusiasm som präglar laget och innan dalalaget ens hunnit reagera så sa det pang, pang – och 2–0 var ett faktum.
 10. Jag behöver inte vara hipp eller tänkt ungdomligt.
 11. Först etableras en rätt klyschig bild av "ungdomliga ungdomar" som badar i havet och är härligt livfulla, skämtsamma och förälskade.
 12. Då var det ju lätt tro att Göteborgs puls är ungdomlig, framåtskridande och rebellisk.
 13. På 60–talet inkarnerade den modellsnygga modeskaparen en ungdomlig, modern kvinnan.
 14. Om Gulldén har rutinen så har 23–åriga Gustin lite mer av den ungdomliga entusiasmen.
 15. Av den saliga blandningen chardonnay, sauvignon blanc, riesling och områdets egen, nascetta, föds toner av ananassplit i en frisk, ungdomligt aromatisk, lite blommig stil med mjuk päronfrukt.
 16. All ungdomlig anarki till trots – ”Hair” var ju i sitt ­original från 1967 inte någon svindlande underhållning utan en autentisk och seriöst menad skildring av den tidens hippiekultur i East Village och dess koppling till fredsrörelsen.
 17. Och där JBL ses som ett ungdomligare varumärke, positioneras AKG som ett mer elegant val med produkter för finsmakaren.
 18. Vinet har en ungdomligt krispig, citrusfrisk smak med söta toner av grapefrukt.
 19. Rikemanssonen Johan (Filip Berg) ska öppna upp ett gammalt fjällhotell i Svartsjön, men det som börjar med lustfylld ungdomlig fylla och fest avbryts snart av oförklarliga och våldsamma incidenter.
 20. I dag säger hon att hon till stor del lämnade Etiopien av ungdomlig äventyrslystnad.


Mer information om ungdomlig och synonymer

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är grön en synonym till ungdomlig. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.