uppgett

Se uppger

Synonymer till uppgett

Det saknas synonymer. Föreslå nya synonymer till uppgett.

Motsatsord till uppgett

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till uppgett.

Vad betyder uppgett?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur uppgett används i svenska tidningar

  1. De båda ländernas försvarsdepartement har uppgett att ingen av dem skadades.
  2. Både Försvarsmakten och Kustbevakningen har uppgett att man hittills inte sett att personen varit till skada för deras verksamheter.
  3. Tidigare har bland andra Kanada, Storbritannien och USA uppgett att säkra underrättelseuppgifter tyder på att en iransk robot sköt ner planet.
  4. Anmälningarna gäller bland annat skenskilsmässor, där gifta par uppgett att de skilt sig och sedan sökt bidrag som ensamstående.
  5. Basfodralsflykten har ännu inte bekräftats av officiella källor, och hustrun Carole Ghosn har uppgett för nyhetsbyrån Reuters att storyn är fiktion.
  6. I helgen har flera italienska medier uppgett att svensken sannolikt kommer att spela från start i 2020 års första Serie A–match.
  7. Hälso– och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson har bekräftat för DN att patienter trängs undan och att vårdgivarna i specialiteter där det råder brist, uppgett att de inte kan ta emot regionens patienter för att försäkringspatienter prioriteras.
  8. Spotify har hittills inte kommenterat stämningen men har tidigare uppgett att de försöker motverka problem med manipulation.
  9. Myndigheten har i en intervju med den här tidningen uppgett att tekniken för elvägar kan finnas på plats redan inom ett år.
  10. Hon har också uppgett att hon inte har för avsikt att någonsin radera det aktuella inlägget.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av uppgett

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad tycker du?

Har du några idéer om hur ordguru.se kan bli bättre?
Lämna förslag och synpunkter

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.