verifiering

Synonymer till verifiering

behärskning, koll, kontroll, makt, tillsyn, övervaka

Motsatsord till verifiering

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till verifiering.

Vad betyder verifiering?

Det saknas definitioner.

Exempel på hur verifiering används i svenska tidningar

  1. Exempel på områden där ESI verkar är förcertifiering av krocktester och självkörande teknik, men också virtuell verifiering inom produktutveckling och tillverkningsprocesser.
  2. SVT Nyheter har genom intervjuer med en person som befunnit sig i ett interneringsläger bidragit till verifiering av dokumentet.
  3. Här är det en förkrossande stor majoritet, 80 procent, som väljer mobilt bank–id, som den metod man föredrar för verifiering.
  4. Han fortsatte senare som svensk vd för ett bolag som utvecklar avancerade utrustningar för test och verifiering av radiobasstationer.
  5. Därav behöver vi också kompetens inom exempelvis testning och verifiering av säkerhetskritiska system, avslutar Staffan Spethz.
  6. För att få bukt med problemen skärpte Pensionsmyndigheten i februari kraven för fondbyten genom att införa en extra verifiering.
  7. Apples mjukvara hanterar trots allt alla grundläggande uppgifter som exempelvis att formatera hfs+, fat32 och exfat–volymer liksom någon sporadisk verifiering av systemdisken.
Källor


Föreslå nya synonymer

Hjälp till att bygga upp ordguruns ordförråd.
Föreslå nya synonymer, motsatsord och definitioner av verifiering

Rapportera fel

Är det något som inte stämmer på den här sidan?
Rapportera fel

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är kontroll en synonym till verifiering. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.