vitsvansad åsnehare

Vitsvansad åsnehare är synonymt med vitsvanshare och kan beskrivas som ”en art (Lepus townsendii) inom däggdjursfamiljen harar (Leporidae); individ av den vitsvansade åsneharen”.

Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vitsvansad åsnehare och se exempel på hur frasen används i det svenska språket.

Synonymer till vitsvansad åsnehare

vitsvanshare

Motsatsord till vitsvansad åsnehare

Det saknas motsatsord. Föreslå nya motsatsord till vitsvansad åsnehare.

Vad betyder vitsvansad åsnehare?

  1. en art (Lepus townsendii) inom däggdjursfamiljen harar (Leporidae); individ av den vitsvansade åsneharen

Böjningar av vitsvansad åsnehare

  1. vitsvansad åsnehare

Exempel på hur frasen vitsvansad åsnehare kan användas

Det saknas exempel.

Synonymer, motsatsord (antonymer), betydelser m.m. till vitsvansad åsnehare är bl.a. hämtade ifrån Folkets synonymlexikon Synlex, Folkets lexikon, Lexin - svenskt lexikon, Swesarus, Wiktionary och Institutet för språk och folkminnen. Datan har bearbetats efter att den hämtats. Användare har även bidragit med synonymer, motsatsord och betydelser. Exempel från tidningar har behandlats automatiskt och det kan därför förekomma enstaka fel.Mer information

Här nedan kan du hitta information om vad en synonym är samt hitta andra ord som kan vara av intresse.

Vad är en synonym och ett motsatsord?

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. T.ex. är vitsvanshare en synonym till vitsvansad åsnehare. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.

Motsatsord, även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser.